Meer weten over ons of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Meer dan alleen vastgoed

Covast is een projectontwikkelaar die woningbouwprojecten zoekt, initieert, ontwikkelt, verhuurt en verkoopt. Hierbij gaat het om nieuwbouw, transformatie, renovatie en beleggingen. Covast ontwikkelt bijzondere projecten in midden Nederland en in Spanje aan de Costa Blanca, variërend van 1 tot 70 woningen.

Pijlers

Naast het ontwikkelen van projecten heeft Covast ook een maatschappelijke verantwoording. De drie pijlers geven aan waar Covast voor staat.

Ons Team

Jerry Saffrie
Jerry SaffrieCEO
Daniëlle Meijer
Daniëlle MeijerDirecteur

Meest recente projecten

De meest recente projecten van Covast staan hieronder aangegeven. Wilt u meer zien, schroom dan niet om verder te kijken naar alle andere projecten die Covast heeft weten te realiseren. Door te klikken op ‘Bekijk alle projecten’ wordt u doorverwezen naar een pagina waar alle andere projecten op staan.

Testimonials

“Nadat ik klaar was met mijn studie ben ik opzoek gegaan naar een appartement in de domstad. Ik kwam bij Covast terecht, waar ik een perfect passend appartement heb gevonden wat totaal aan mijn verwachtingen voldoet! Alles is nieuw en er zijn geen gebreken.”

EMMA • HUURT EEN APPARTEMENT

“Wij kochten begin dit jaar een huis via Covast en waren zeer tevreden over de gang van zaken. De totale transparantie die zij ons boden was perfect! Ben je opzoek naar iets op maat, neem dan contact met Covast op!!”

SOPHIE & GEORGE • KOCHTEN EEN HUIS

Neem contact op met Covast

  VOORNAAM*
  ACHTERNAAM*
  E-MAIL ADRES*
  TELEFOONNUMMER*

  ONDERWERP

  WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?