Project Description

Vragen over dit project?

Achterom, Hilversum

Deze prachtige woning ligt op steenworp afstand van het treinstation en het gezellige centrum van Hilversum. In de omgeving van het centrum geldt betaald parkeren of is een parkeervergunning nodig. Winkels en restaurants zijn op loopafstand. Covast kocht het pand en verkocht het na renovatie binnen enkele maanden door aan een belegger.

Omgeving

Hilversum staat uiteraard bekend als ‘mediastad’, maar in Hilversum weten we dat het naast werken, door de interessante cultuur en groene natuur ook een prettige plaats is om te huisvesten. Hilversum telt ruim 230 rijksmonumenten, ruim 330 gemeentelijke en enkele provinciale monumenten, die bijna allemaal stammen uit de 19e en 20e eeuw.

Voor zowel de cultuur- als de natuurliefhebber is er is genoeg te ondernemen in de gemeente Hilversum. Voor sporters is er een rijke keuze uit parken, verenigingen, zwembaden en sportzalen. Voor muziek is er het poppodium De Vorstin, muziekfestivals zoals Alive en Bosjesfestival, muziekverenigingen of de velen orkesten. Voor de geschiedenis van de mediacultuur bezoek je uiteraard het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, gelegen in het Media Park.

Project Details

PLAATS

Hilversum

PROJECT TYPE

Belegging

Project Album