Project Description

Vragen over dit project?

Albir, Costa Blanca

Fantastisch volledig gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers in het centrum van Albir, op slechts een paar minuten lopen van de prachtige stranden. Het appartement heeft 3 slaapkamers en is voorzien van twee ruime badkamers. De royale woonkamer biedt voldoende ruimte om heerlijk te genieten van de Spaanse zomers. Het appartement is van alle gemakken voorzien, zo kan er gebruik worden gemaakt van de dubbele liften en is er dagelijks een conciërge aanwezig. In 2017 is dit appartement volledig gerenoveerd. In de kelder van het appartementencomplex is een privé parkeerplaats en een berging.

Omgeving

Tussen Altea en Benidorm vindt u het vestingstadje L’Alfàz del Pi, dat 4 kilometer vanaf de kust is gelegen vanwege de vele aanvallen door piraten. Het gedeelte aan zee heet Albir. Albir heeft een 590 meter lang strand wat gedeeltelijk uit kiezelstrand bestaat en een klein gedeelte uit zand. Naast het strand staat Albir ook bekend om de druk bezochten markten in het centrum, op vrijdag- en zondagochtend nabij de kerk.

Het belangrijkste monument is de katholieke kerk ‘Crist del Bon Encert’, die in 1784 gebouwd is. Het symbool van de stad is de naaldboom die op het plein voor de kerk te vinden is.

Project Details

DATUM

25 Januari, 2018

PROJECT TYPE

Resicendicial

Project Album