Project Description

In de beroemde voormalige sportschool van de al even bekende judoka Anton Geesink in Ondiep (Utrecht) ontwikkelt Covast voor haar opdrachtgever 24 hoogwaardige appartementen.
Anton Geesink won heel wat Europese judotitels, werd twee keer wereldkampioen en werd maar liefst vier keer uitgeroepen tot Sportman van het Jaar. Geesink werd geboren in Wijk C. in Utrecht en woonde jarenlang boven zijn eigen judoschool in de Anton Geesinkstraat in dit complex. Het erfgoed van Anton Geesink zal zichtbaar blijven: zo blijven de iconische letters op de gevel, de japanse vlag in de entree en een plaque zichtbaar.

Omgeving
Anton Geesinkstraat is gelegen in de buurt Ondiep. Dit is een kindvriendelijke buurt, met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Project details

Plaats

Utrecht

Datum

mei 2021

Projecttype

Ontwikkeling