Project Description

Vragen over dit project?

Bisonspoor, Maarssen

Dit pand is gelegen op het Bisonspoor, van oorsprong een groot winkelcentrum in Maarssenbroek. Naast het winkelcentrum is er ruimte voor kantoren en appartementen. Het desbetreffende pand was voorheen een bibliotheek en is gesloopt om ruimte te creëren voor nieuwbouw. Covast adviseerde met betrekking tot de realisatie van 60 middensegment huurappartementen.

Omgeving

Maarssen is een gezellig oud dorp ten noorden van de stad Utrecht en telt zo’n 15.000 inwoners. Maarssen ligt aan de rivier de Vecht en aan het drukst bevaren kanaal van de wereld, het Amsterdam-Rijnkanaal. Met name voor cultureel erfgoed liefhebbers is Maarssen leuk en met slecht weer is er in Maarssenbroek nog een uitgebreid winkelcentrum.

In Bisonspoor bevinden zich kantoren en woningen in torengebouwen, boven op het overdekte winkelcentrum Bisonspoor. Verder is aan de rand van Bisonspoor ook het station, gevestigd in een groot multifunctioneel gebouw. Vanaf dit station vertrekt elk half uur een Sprinter richting Utrecht Centraal en een Sprinter richting Breukelen / Amsterdam.

Project Details

PLAATS

Maarssen

DATUM

20 Augustus, 2015

PROJECT TYPE

Projectontwikkeling

Project Album