Project Description

Vragen over dit project?

Gijsbrecht van Amstelstraat, Hilversum

Covast heeft meerdere gebouwen aangekocht in Hilversum. Deze zijn inmiddels verkocht, de appartementen zijn bestemd voor verhuur en bereikbaar via een centrale entree. Het pand heeft een jaren dertig uitstraling en is in 2016 geheel gerenoveerd. Openbaar vervoer, uitvalswegen en het centrum zijn vlakbij.

Omgeving

Hilversum staat uiteraard bekend als ‘mediastad’, maar in Hilversum weten we dat het naast werken, door de interessante cultuur en groene natuur ook een prettige plaats is om te huisvesten. Hilversum telt ruim 230 rijksmonumenten, ruim 330 gemeentelijke en enkele provinciale monumenten, die bijna allemaal stammen uit de 19e en 20e eeuw.

Voor zowel de cultuur- als de natuurliefhebber is er is genoeg te ondernemen in de gemeente Hilversum. Voor sporters is er een rijke keuze uit parken, verenigingen, zwembaden en sportzalen. Voor muziek is er het poppodium De Vorstin, muziekfestivals zoals Alive en Bosjesfestival, muziekverenigingen of de velen orkesten. Voor de geschiedenis van de mediacultuur bezoek je uiteraard het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, gelegen in het Media Park.

Project Details

PLAATS

Hilversum

DATUM

17 Februari, 2016

PROJECT TYPE

Belegging

Project Album