Project Description

Vragen over dit project?

Hoofdstraat, Apeldoorn

Covast heeft in 2017 vier panden aan de Hoofdstraat in Apeldoorn aangekocht. Na aankoop is vrijwel direct met de restauratie begonnen. Na zes maanden werk zijn we trots op het resultaat, kosten nog moeite zijn gespaard om dit monumentale pand in zijn oude glorie te herstellen. Het originele kleurenschema is in ere hersteld en ook de tuin is aangepakt om het pand de uitstraling te geven die het verdient. Op dit moment zijn we in gesprek met potentiële huurders, mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op.

Omgeving

De binnenstad van de Nederlandse stad Apeldoorn is zowel een wijk als een stadsdeel. Midden in de binnenstad ligt het centrumgebied met het winkel-, werk- en uitgaansgebied, opgespannen tussen het station en het Caterplein en tussen het Apeldoorns Kanaal en het Brinkpark. De Apeldoornse binnenstad heeft een centrumfunctie binnen het regionale netwerk Stedendriehoek.

De basis van de Apeldoornse binnenstad wordt gevormd door de langgerekte, historische dorpsstructuur van de Hoofdstraat met zijstraten. De binnenstad van Apeldoorn is een compacte en diverse mix van oude en nieuwe panden. Er zijn diverse herstructureringsprojecten gaande in de binnenstad van Apeldoorn zoals het project Kanaaloevers en het herstel van de Grift.

Project Details

PLAATS

Apeldoorn

DATUM

18 September, 2017

PROJECT TYPE

Projectontwikkeling

Project Album