Project Description

Vragen over dit project?

Mascarat

Op een van de meest exclusieve plekken van de Costa Blanca wordt dit appartementencomplex gerealiseerd volgens de meest hoogste luxe afwerkingsstandaarden. Appartementen vanaf 200 m2 met terrassen vanaf 300 m2 inclusief privé zwembad en prachtige uitzichten over strand, zee en haven. Het complex heeft een eigen conciërge, gedeelde auto’s en een gedeelde boot. Hierover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Het plot bevindt zich op een bevoorrechte plek, dichtbij de N-332 die u in slechts 5 minuten met de auto verbindt met dergelijke basisbehoeften.  Via de AP7 Snelweg bent u binnen 40 minuten bij het dichtstbijzijnde vliegveld.  Bent u een echte bootliefhebber, dan bent u slechts een minuut verwijderd van de exclusieve “Marina Greenwich Harbor”.

De kuststreek rond Altea en Calpe heeft een typisch mediterraan klimaat, met een koele zeewind in de zomer en bescherming door de omliggende bergen tegen de koude noordenwinden in de winter. Het gebied heeft gemiddeld bijna 3.000 zonuren per jaar en de gemiddelde temperatuur overschrijdt gemakkelijk de 20 graden.

Project Details

DATUM

Coming soon

PROJECT TYPE

Ontwikkeling

Project Album