Project Description

Heeft u vragen over dit project?

Prederikherenstraat, Utrecht

In het levendige hart van Utrecht, aan de sfeervolle Predikherenstraat, staat dit monumentale pand. Het pand ligt op steenworp afstand van het Neude, de Oudegracht, Vredenburg en Janskerkhof. Genoeg plek om te winkelen, te genieten van een drankje of te mogen proeven van het bruisende nachtleven van Utrecht. Covast kocht het pand en heeft het na enkele maanden doorverkocht.

Omgeving

De sfeervolle oude binnenstad van Utrecht is een waar winkelparadijs. Je vindt er populaire warenhuizen, maar ook kleine boetiekjes, hippe winkelconcepten en bruisende markten. De wijk omvat de historische binnenstad binnen de singels en enkele buurten ten westen daarvan. De binnenstad binnen de singels heeft een oppervlakte van 1,46 km² en een bevolking van circa 14.500 inwoners.

Het grondgebied binnen de voormalige stadsmuren is vandaag de dag vrijwel in zijn geheel een beschermd stadsgezicht. Hierin bevinden zich vele honderden monumenten met vanuit de middeleeuwen onder meer de Dom van Utrecht en een kilometerslange stadshaven voorzien van werfkelders.

Project Details

PLAATS

Utrecht

DATUM

3 Juni, 2017

PROJECT TYPE

Belegging

Project Album